Mercato In Voga

Povprečna ocena
4,94/5 ★★★★★

XL Sokovnik - Zdravje in Vitalnost v 17 Sekundah!

Kaj če bi vam rekel, da lahko izboljšate svoje zdravje s pitjem naravnih sokov iz sadja in zelenjave v samo 17 sekundah? To ni več le sanje, temveč resničnost, ki vam je na dosegu roke

Namesto 159,99 €

Ponudba se lahko spremeni v:

79,99€

Ure
Minute
Sekonde

Ultimi 3 pezzi!
Non perderti questa offerta!

Dostava
24/48 ur

Plačilo ob prevzemu

Več kot 10.476 strank.

Sokovnik velikosti XL SAMO 79,99 € NAMESTO 159,99 € Z HITRO DOSTAVO

O čem gre?

Prednosti XL Sokovnika:

  • Blaženja Hranilnih Snovi: Z vsakim požirkom sveže stisnjenega soka, boste v telo vnesli koncentrat vitaminov, mineralov in hranilnih snovi. Vaše telo bo hvaležno za ta vir naravne energije.

  • Izjemna Učinkovitost: XL Sokovnik je opremljen z najmočnejšim motorjem na trgu, ki vam zagotavlja do 30% več hranilnih snovi v vsakem kozarcu soka. To pomeni, da boste lahko izkoristili maksimalno korist iz vsakega koščka sadja in zelenjave.

  • Hitra Priprava: S tem vrhunskim ekstraktorjem boste lahko uživali v najbolj zdravilnih sveže stisnjenih sokovih v le nekaj sekundah. Nikoli več ne boste zapravljali dragocenega časa za pripravo zdravih napitkov.

  • Enostavno Čiščenje: Brezskrbno se prepustite zdravemu uživanju, saj XL Sokovnik omogoča preprosto in hitro čiščenje. Vse ključne komponente se lahko enostavno razstavijo in sperejo, tako da boste več časa lahko namenili svojemu zdravju.

  • Tiha Delovna Miza: Zmogljiv 600-vatni motor deluje tiho in brez vibracij, tako da lahko pripravite svoje napitke, ne da bi motili okolico ali sebi.

79,00€

Izpolnite spodnji obrazec in pošljite svoje naročilo.

Primerno za vsako sadje

Velik vodni kanal za polnjenje

Enostavno čiščenje

Kaj Vsebuje Naš Paket:

+9724 zadovoljnih strank ne more zgrešiti!

Ana K., Ljubljana

Voto: 4,9/5
5/5

“XL Sokovnik mi je spremenil življenje! Zdaj vsak dan začnem z energijskim kozarcem svežega soka, ki me pripravi na uspešen dan.”

Marko S., Maribor

Voto: 4,8/5
5/5

“Nikoli nisem verjel, da lahko pitje sveže stisnjenega soka tako pozitivno vpliva na moje počutje. Hvala, XL Sokovnik!”

Nakup preverjen

Ne odlašajte več! Pridobite svoj XL Sokovnik še danes in se pripravite na pot k boljšemu zdravju in vitalnosti. Kliknite spodnji gumb za naročilo ali nas kontaktirajte za več informacij. Vaše telo si zasluži najboljše, zato mu ponudite najboljše - XL Sokovnik

13

Naročanje zdaj je enostavno in hitro

Izpolnite obrazec za naročilo.
Pogosta vprašanja

Običajno kurir GLS dostavi v roku 1-2 dni največ.

Da, da bi vam zagotovili več udobja in varnosti, ponujamo plačilo ob dostavi. Lahko plačate neposredno kurirju, ko prispe k vam domov!

Najverjetneje! Če še niste izpolnili obrazca za naročilo in ste še vedno v dvomih, vas bo po izpolnitvi obrazca poklical naš operater, da odgovori na vsa vaša vprašanja pred nakupom!

Nel caso avessi già compilato il modulo, ti invitiamo a contattarci alla nostra email.

Absolutno, če opazite zgoraj levo ikono ključavnice s https, to zagotavlja, da se vaši podatki varno pošiljajo našim operaterjem, ki bodo poskrbeli za pošiljanje izdelka.