Politica de rambursare

Politica noastră de rambursare și returnare durează 14 zile. Dacă au trecut 14 zile de la achiziția dvs., nu vă putem oferi o rambursare sau un schimb complet.

Pentru a vă califica pentru o returnare, articolul dvs. trebuie să fie nefolosit și în aceeași stare în care l-ați primit. De asemenea, trebuie să se afle în ambalajul său original.

Mai multe tipuri de bunuri sunt exceptate de la returnare. Bunurile perisabile, cum ar fi alimentele, florile, ziarele sau revistele, nu pot fi returnate. În plus, nu acceptăm produse intime sau sanitare, materiale periculoase sau lichide sau gaze inflamabile.

Alte articole suplimentare nu pot fi returnate:

Carduri cadou
Produse software descărcabile
Unele articole de sănătate și de îngrijire personală
Pentru a finaliza returnarea, avem nevoie de o chitanță sau de o dovadă de cumpărare.

Vă rugăm să nu returnați achiziția dumneavoastră la producător.

Există unele situații în care se acordă doar rambursări parțiale:

Carte cu semne evidente de utilizare
CD-uri, DVD-uri, casete VHS, software, jocuri video, casete sau discuri de vinil care au fost deschise.
Orice articol care nu este în starea sa originală, este deteriorat sau îi lipsesc piese din motive care nu sunt din vina noastră.
Orice articol returnat la mai mult de 30 de zile de la livrare
Rambursare
După ce am primit și inspectat articolul returnat, vă vom trimite un e-mail pentru a vă informa că am primit articolul returnat. De asemenea, vă vom informa cu privire la aprobarea sau respingerea rambursării dumneavoastră.

În cazul în care este aprobată, rambursarea va fi procesată și un credit va fi aplicat automat pe cardul dvs. de credit sau pe metoda de plată inițială într-un anumit număr de zile.

Rambursări întârziate sau ratate
Dacă nu ați primit încă o rambursare, vă rugăm să vă verificați din nou contul bancar.

Apoi contactați compania de carduri de credit, poate dura ceva timp până când rambursarea dvs. este înregistrată oficial.

Apoi contactați banca dumneavoastră. De multe ori, este nevoie de o perioadă de timp de procesare înainte ca rambursarea să fie înregistrată.

Dacă ați făcut toate acestea și încă nu ați primit rambursarea, vă rugăm să ne contactați la {adresa de e-mail}.

Articole de vânzare
Numai articolele cu preț normal pot fi rambursate. Aceste articole nu pot fi rambursate.

Schimburi
Schimbăm articolele numai dacă sunt defecte sau deteriorate. Dacă aveți nevoie să îl schimbați pentru același articol, vă rugăm să completați formularul:

Acest site nu face parte din site-ul web Facebook sau din Facebook Inc. În plus, acest site NU este susținut de Facebook în niciun fel. FACEBOOK este o marcă înregistrată a FACEBOOK, Inc. Aceste imagini ale produselor prezentate pe această pagină de vânzare au doar scop ilustrativ. Prin urmare, produsul primit și eventualele cadouri pot varia în funcție de disponibilitatea în stoc. Acest site conține produse cu marcă înregistrată care au toate autorizațiile necesare pentru a fi utilizate în scopuri promoționale. Acest site promovează produse vândute printr-un sistem de afiliere, iar produsele prezentate pe această pagină sunt promovate de site-ul nostru în schimbul unei comisioane.

©2023 Mercato In Voga. Toate drepturile rezervate.