Metode de plată

Cele mai multe plăți pentru produsele de pe acest site se efectuează prin plata în numerar la livrare, direct la curier.

Pentru unele categorii de produse, plata poate fi efectuată și prin VISA sau Mastercard. Plățile pe site-ul nostru sunt efectuate în condiții de siguranță. Pentru mai multe informații, puteți vizita pagina noastră de politică de confidențialitate.

Acest site nu face parte din site-ul web Facebook sau din Facebook Inc. În plus, acest site NU este susținut de Facebook în niciun fel. FACEBOOK este o marcă înregistrată a FACEBOOK, Inc. Aceste imagini ale produselor prezentate pe această pagină de vânzare au doar scop ilustrativ. Prin urmare, produsul primit și eventualele cadouri pot varia în funcție de disponibilitatea în stoc. Acest site conține produse cu marcă înregistrată care au toate autorizațiile necesare pentru a fi utilizate în scopuri promoționale. Acest site promovează produse vândute printr-un sistem de afiliere, iar produsele prezentate pe această pagină sunt promovate de site-ul nostru în schimbul unei comisioane.

©2023 Mercato In Voga. Toate drepturile rezervate.