PROMOTIE 50% REDUCERE SI LIVRARE GRATUITA!

Genunchiere Ajustabile

În sfârșit, vă puteți trata genunchiul în confortul propriei case! Spuneți adio durerilor de genunchi, durerilor musculare, rigidității și nodurilor o dată pentru totdeauna!

SUPER OFERTĂ: 2 GENUCHIERE LA PREȚ DE UNA

Doar 159 RON

In loc de 318 RON

Livrare
în 24/48 de ore

Plata la livrare

Peste 10.476 de clienți

Doar 159 RON în loc de 318 RON pentru 2 bucăți, cu Livrare Rapidă Inclusă

AI GRIJĂ DE GENUNCHII TĂI!
În
timpul exercițiilor fizice, articulațiile genunchiului sunt expuse la leziuni dureroase și de lungă durată. Genunchiera stabilizează articulațiile, protejându-le de eventualele leziuni și ajutându-le să se recupereze după dureri articulare, leziuni ale meniscului și alte dureri de genunchi.

ÎL POȚI PURTA TOATĂ ZIUA!

Datorită țesăturii flexibile, Knee FlexWrap este confortabil chiar și atunci când este purtat toată ziua. Designul cu bandă dublă oferă o acoperire antiderapantă și o compresie suplimentară atunci când este nevoie. În plus, Knee FlexWrap al nostru este respirabil și previne mirosurile neplăcute.

Completează formularul de mai jos și trimite comanda ta.

Descoperă de ce Genunchierele Ajustabile sunt Atât de Căutate:

Personalizare Totală

Ajustează presiunea genunchierei pentru a obține susținerea perfectă în funcție de nivelul de activitate și disconfort.

Confort și Mobilitate

Materialul elastic și ergonomic permite mișcări fluide, concentrându-te pe antrenamentul tău fără restricții.

Durabilitate Înaltă

Construite pentru a rezista antrenamentelor intense, genunchierele noastre sunt durabile și pregătite pentru uz pe termen lung.

PRIN ACHIZIȚIA DE ASTĂZI VEȚI PRIMI

Peste 10.476 de clienți mulțumiți

Andrei G

Voto: 4,9/5
5/5

“Nu mă așteptam la o îmbunătățire atât de rapidă. Genunchierele au fost exact ce aveam nevoie pentru a continua să fac sport. Recomand cu căldură!”

Elena M

Voto: 4,8/5
5/5

“Recuperarea mea după o accidentare la genunchi a fost mult mai rapidă datorită genunchierelor. Le port cu încredere și în timpul antrenamentelor.”

ANUNȚ IMPORTANT

Datorită cererii mari, stocul de genunchiere ajustabile este în curs de epuizare. Plasează comanda cât mai curând posibil!

3

Bucăți disponibile

Profită de oferta specială cu transport gratuit!

Întrebări frecvente​

Livrarea va fi făcută în 1-2 zile lucrătoare.

Desigur. Pentru a garanta siguranța cumpărătorului, plata se va face direct la curier.

Cu siguranță! Vă rugăm să completați formularul de comandă, iar un operator vă va suna în cel mai scurt timp pentru a vă oferi mai multe informații.

Absolut, dacă observi simbolul lacătului cu https în stânga sus, asta garantează că datele tale sunt trimise în deplină securitate către operatorii noștri care se vor ocupa de expedierea produsului.

Puteți citi politicile noastre de confidențialitate pentru a afla mai multe.

Acest site nu face parte din site-ul web Facebook sau din Facebook Inc. În plus, acest site NU este susținut de Facebook în niciun fel. FACEBOOK este o marcă înregistrată a FACEBOOK, Inc. Aceste imagini ale produselor prezentate pe această pagină de vânzare au doar scop ilustrativ. Prin urmare, produsul primit și eventualele cadouri pot varia în funcție de disponibilitatea în stoc. Acest site conține produse cu marcă înregistrată care au toate autorizațiile necesare pentru a fi utilizate în scopuri promoționale. Acest site promovează produse vândute printr-un sistem de afiliere, iar produsele prezentate pe această pagină sunt promovate de site-ul nostru în schimbul unei comisioane.

©2023 Mercato In Voga. Toate drepturile rezervate.